Styrk samholdet og
de gode relasjonene
i ditt firma, nå!

Med morsomme, engasjerende og utfordrende online teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mere engasjert og få mer samhold med sine kollegaer.

Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle

Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mer engasjert og bygge tettere bånd til sine kollegaer.

KONTAKT OSS

bestselgende virItuelle
teambuildingspill

RING OSS PÅ 22 28 00 22

VELG SPILLET SOM PASSER BEST FOR DEG
SE UTVALGTE SPILL
SCROLL For å se utvalget

Hva er virtuelle spill? Spillet gjennomføres med grupper på 3-5 personer som møtes virtuelt i en videokonferanse (vi støtter de fleste videokonferanseløsningene). Det er ingen begrensning på hvor mange grupper som kan spille samtidig.Dere kan benytte dere av breakout rooms, alternativt kan lagleder invitere sitt lag til et eget møterom. Spillet gjennomføres i lagleder sin nettleser og hun/han deler skjermen slik at alle på laget kan spille sammen. Under spillet vil alle deltagere bli involvert i spillet gjennom oppgaver som de må løse. Virtuelle teambuildingspill er morsomme, engasjerende og utfordrende, og vil få dine ansatte føle seg mer engasjert og bygge tettere bånd til sine kollegaer.

Skap sterkere samhold i den digitale arbeidsdagen!

Ikke utsett ditt virtuelle møte, overrask de ansatte med en morsom, engasjerende og utfordrende virtuell teambuildingaktivitet.
Når spillet er ferdig vil dine ansatte føle seg superklare for arbeidsdagen med ny energi og pågangsmot.

Beat The Hacker II
Escape Game

Hackeren er tilbake, og denne gangen mener han alvor!
Kan dere redde bedriften deres igjen? Beat the Hacker II er et virtuelt Escape Room Game spesielt tilpasset bedrifter og organisasjoner.

Trigger samarbeid
Morsomt og utfordrende
Spennende story
LES MER

All-Star Challenge
Teamwork Game

Dette er spillet som tar stemningen til et nytt nivå! 30 morsomme miniutfordringer i fem forskjellige kategorier. Spillet fremmer samarbeid og kreativitet og gir masse energi!

Morsomt og energiskapende
Bli bedre kjent med dine kollegaer
Underholdende konkurranse
LES MER

Icebreaker Game
Quizutfordring

Icebreaker Game er et morsomt quizspill på 15 eller 25 minutter, som skaper en herlig følelse under digitale og/eller fysiske møter og eventer. Icebreaker Game er designet til å passe perfekt inn i ditt møte!

Morsom energiboost
Spilles hvor som helst
Bli bedre kjent
LES MER

Beat The Hacker
Escape Game

En hacker har tatt kontroll over datafilene dine. Kan du låse dem opp på 45 minutter? “Beat the Hacker” er et morsomt, engasjerende virtuelt escape spill. Kan spilles online, hvor som helst!

Trigger samarbeid
Morsomt og utfordrende
Spennende story
LES MER

Beat The Hacker

Beat the Hacker er et spill av høy kvalitet hvor du og dine kolleger kjemper mot klokken for å låse opp filene deres som har blitt hacket og låst. Spillet er morsomt, engasjerende og byr på mye samspill.

All-Star Challenge

Få frem teamfølelsen, latter og glede. Med 30 morsomme utfordringer i fem forskjellige kategorier vil latteren sitte løst og kreativiteten blomstre.

Icebreaker Game

Icebreaker Game er et morsomt quizspill som skaper energi og en herlig følelse under digitale møter og eventer!

Styrk samholdet og de gode relasjonene i ditt firma! Med mange ansatte på hjemmekontor kan den sosiale avstanden føles ekstra stor. Ved bruk av morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mer engasjert og bygge tettere bånd til sine kollegaer.
Kan spilles ved bruk av Teams og Zoom.
Online teambuildingspill er laget for fungere utmerket på de fleste kjente digitale møteplattformene. Det er enkelt å sette i gang, og du får tydelige instrukser som hjelper deg gjennom alle spillene.
Bygg et sterkere team på trygg avstand. Når du gjennomfører et teambuildingspill for de ansatte bygger du sterkere felleskap, samhørighet og samhold. Dette er spesielt viktig i vår nye, digitale hverdag

Ønsker du at vi kontakter deg?
Fyll ut skjemaet under og send forespørselen til oss så tar vi kontakt med deg innen kort tid.