Skap energi og styrk samholdet i din bedrift nå!

Med morsomme, engasjerende og utfordrende online teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mere engasjert og få mer samhold med sine kollegaer.

Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle

Våre teambuildingspill skaper masse energi og godt samhold.
Spillene er morsomme, digitale og kan gjennomføres med trygg avstand. De kan også skreddersys etter ditt behov.

KONTAKT OSS

bestselgende
teambuildingspill

RING OSS PÅ 22 28 00 22

Hva er et fysisk spill? Spillene gjennomføres fysisk, inne eller ute, og lagene får utdelt et nettbrett de gjennomfører spillet på. Denne løsningen kan tilpasses og gjennomføres på din ønskede lokasjon.
Spillene gjennomføres i lag på 3-6 personer og lagleder får tildelt et nettbrett før start. Deretter samles laget og samarbeider om å løse oppgavene. Noen ganger får lagene  utdelt rekvisitter som f.eks. kart, puslespill og andre ledetråder. Et fysisk spill lar deltakerne samarbeide om å løse morsomme og utfordrende oppgaver. Spillene skaper engasjement og samhold i gruppen.

Hvorfor velge fysisk spill?

Å samles fysisk bygger samhold på arbeidsplassen, og de ansatte blir bedre kjent med hverandre. Et fysisk spill lar deltakerne samarbeide om å løse morsomme og utfordrende oppgaver, og skaper masse engasjement for de ansatte!

Green Hat Challenge
Kreativ poengjakt

Opplev en begivenhetsrik og morsom dag med ditt firma gjennom en kreativ poengjakt. Green Hat Challenge er svært engasjerende og kan spilles både ute og inne!

Trigger samarbeid
Morsom og begivenhetsrik
Inne og ute
LES MER

Exploration Challenge
Moderne sightseeing

Opplev fantastiske landemerker på en morsom måte. Green Hat People kombinerer gamification med sightseeing på en annerledes og engasjerende måte! Vi tilpasser spillet til din destinasjon.

Morsomt og energiskapende
Bygger samarbeid
Moderne sightseeing
LES MER

The Lockdown
Escape Game

En hacker har sperret alle firmaets filer. Kan dere låse dem opp på 60 minutter? “The Lockdown” er et morsomt, engasjerende escape spill. Spillet gjennomføres ved bruk av nettbrett.

Fremmer samarbeid
Morsomt og utfordrende
Spennende story
LES MER

Green Hat Challenge

Spillet lar deg konkurrere i team på 4-6 personer og ditt lag kan løse inntil 100 varierte oppgaver på en valgt lokasjon. Oppgavene er laget for å skape samarbeid og latter blant deltakerne. Spillet er en kreativ poengjakt der man må bruke hele laget for å vinne konkurransen.

Exploration Challenge

Bli servert de 10 beste stedene i byen. Dere konkurrerer mot andre lag i en spenningsfylt konkurranse som kombinerer et interaktivt rebusløp med en kreativ poengjakt der hele byen blir til et spill! Lag en strategi for å sikre at ditt lag vinner.

The Lockdown

Spillet er designet for å fremme samarbeid og utnytte lagmedlemmenes individuelle styrker. De beste lagene er de som forstår styrken av et godt samarbeid, planlegger godt og fordeler arbeidsoppgaver på en god måte. Spillet kan også tilpasses ved å innlemme faglig innhold fra ditt/deres selskap.

Smitteverntiltak

Vi tar smittevern på alvor og sørger for at alle våre aktiviteter er i tråd med FHIs gjeldende anbefalinger når det gjelder smittevern.

På alle aktiviteter settes det frem håndsprit til fri benyttelse.

Nettbrett og annet materiell som benyttes i aktiviteten er nøye desinfisert med overflatedesinfeksjon. I tillegg vil alltid nettbrett som brukes i en aktivitet ha gjennomgått en karantene på fem dager.

Våre aktivitetsledere er opplært i smittevern og vil alltid ha gjennomgått nøye håndvask eller brukt rikelige mengder med desinfeksjon av hender.

Anbefalt gruppestørrelse på våre aktiviteter er normalt 5 personer. Vi anbefaler dog grupper på 3-4 personer pr. lag for å sikre 1 meters avstand.

Ved start av aktivitet, vil våre gjester bli oppfordret til å overholde FHls regler om avstand.

Våre aktiviteter er spesialtilpasset dagens situasjon med hensyn til avstand underveis i aktiviteten. Blant annet er alle våre bildeoppdrag laget slik at 1 meters reglen kan overholdes og lagene blir påminnet om å holde avstand underveis i aktiviteten.

Utover dette må deltakerne selv sørge for å opptre i henhold til FHIs retningslinjer når det kommer til smittevern.

Vi har flere kvalitetsspill i fysisk versjoner

Beat The Hacker

Beat the Hacker er et spill av høy kvalitet hvor du og dine kolleger kjemper mot klokken for å låse opp filene deres som har blitt hacket og låst.

BESTILL NÅ

All-Star Challenge

Få frem teamfølelsen, latter og glede. Med 30 morsomme utfordringer i fem forskjellige kategorier vil latteren sitte løst og kreativiteten blomstre.

BESTILL NÅ

Icebreaker Game

Icebreaker Game er et morsomt quizspill som skaper energi og en herlig følelse under fysiske eller digitale møter og eventer!

BESTILL NÅ
Styrk samholdet og de gode relasjonene i ditt firma! Med mange ansatte på hjemmekontor kan den sosiale avstanden føles ekstra stor. Ved bruk av morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mer engasjert og bygge tettere bånd til sine kollegaer.
Kan spilles ved bruk av Teams og Zoom.
Online teambuildingspill er laget for fungere utmerket på de fleste kjente digitale møteplattformene. Det er enkelt å sette i gang, og du får tydelige instrukser som hjelper deg gjennom alle spillene.
Bygg et sterkere team på trygg avstand. Når du gjennomfører et teambuildingspill for de ansatte bygger du sterkere felleskap, samhørighet og samhold. Dette er spesielt viktig i vår nye, digitale hverdag

Ønsker du at vi kontakter deg?
Fyll ut skjemaet under og send forespørselen til oss så tar vi kontakt med deg innen kort tid.