Spill sammen, hvor som helst og når som helst! 

Med morsomme, engasjerende og utfordrende online teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mere engasjert og få mer samhold med sine kollegaer.

Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle

Våre morsomme og engasjerende teambuildingspill kan gjennomføres flere steder samtidig som f.eks. på fysisk konferanse og fra hjemmekontoret.

KONTAKT OSS

bestselgende
teambuildingspill

RING OSS PÅ 22 28 00 22

Hva er hybridspill? Spillet gjennomføres virtuelt og hvert lag kan sitte på ulike lokasjoner. Denne løsningen kan også kombineres med deltakere som sitter på hjemmekontor.
Lagleder får tildelt spill-link og åpner spillet i sin nettleser. Deretter samles laget fysisk rundt lagleder sin skjerm og/eller laget samles i et eget videomøterom hvor lagleder deler både skjerm og lyd med resten av laget. På denne måten kan deltakerne sitte sammen fysisk i mindre grupper på ulike lokasjoner, men likevel ta del i aktiviteten.

Beat The Hacker
Escape Game

En hacker har tatt kontroll over datafilene dine. Kan du låse dem opp på 45 minutter? “Beat the Hacker” er et morsomt, engasjerende escape spill. Kan spilles online, hvor som helst!

Trigger samarbeid
Morsomt og utfordrende
Spennende story
LES MER

All-Star Challenge
Teamwork Game

Dette er spillet som tar stemningen til et nytt nivå! 30 morsomme miniutfordringer i fem forskjellige kategorier. Spillet fremmer samarbeid og kreativitet og gir masse energi!

Morsomt og energiskapende
Bli bedre kjent med dine kollegaer
Underholdende konkurranse
LES MER

Icebreaker Game
Quizutfordring

Icebreaker Game er et morsomt quizspill på 15 eller 25 minutter, som skaper en herlig følelse under digitale og/eller fysiske møter og eventer. Icebreaker Game er designet til å passe perfekt inn i ditt møte!

Morsom energibooster
Spilles hvor som helst
Bli bedre kjent
LES MER

Hvorfor velge hybridspill?

Nå har du endelig muligheten til å tilpasse våre teambuildingspill til din og dine kollegaers hverdag. Alle kan delta i spillet uavhengig av hvor de er. Man kan delta fra hjemmekontoret eller fra en fysisk lokasjon f.eks. en konferansesal, det eneste man trenger er en PC.

Beat The Hacker

Beat the Hacker er et spill av høy kvalitet hvor du og dine kolleger kjemper mot klokken for å låse opp filene deres som har blitt hacket og låst. Spillet er morsomt, engasjerende og byr på mye samspill.

All-Star Challenge

Få frem teamfølelsen, latter og glede. Med 30 morsomme utfordringer i fem forskjellige kategorier vil latteren sitte løst og kreativiteten blomstre.

Icebreaker game

Icebreaker Game er et morsomt quizspill som gir energi og en herlig følelse under digitale og/eller fysiske møter og eventer. Spillet er laget slik at det passer perfekt inn i deres agenda, og startes enkelt med ett klikk på deres unike spill-link!

Styrk samholdet og de gode relasjonene i ditt firma! Med mange ansatte på hjemmekontor kan den sosiale avstanden føles ekstra stor. Ved bruk av morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mer engasjert og bygge tettere bånd til sine kollegaer.
Kan spilles ved bruk av Teams og Zoom.
Online teambuildingspill er laget for fungere utmerket på de fleste kjente digitale møteplattformene. Det er enkelt å sette i gang, og du får tydelige instrukser som hjelper deg gjennom alle spillene.
Bygg et sterkere team på trygg avstand. Når du gjennomfører et teambuildingspill for de ansatte bygger du sterkere felleskap, samhørighet og samhold. Dette er spesielt viktig i vår nye, digitale hverdag

Ønsker du at vi kontakter deg?
Fyll ut skjemaet under og send forespørselen til oss så tar vi kontakt med deg innen kort tid.