Spill og gamification til julebord og julebords aktiviteter.

Skap et energisk og morsomt julebord!

Med morsomme, engasjerende og utfordrende online teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mere engasjert og få mer samhold med sine kollegaer.

Med morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle

Julen nærmer seg og i år blir julebordet et viktig samlingspunkt. Våre populære teambuildingspill passer for alle og kan styrke samholdet i bedriften. Våre spill vil garantert skape latter, glede og masse positiv energi.

KONTAKT OSS

bestselgende
teambuildingspill

RING OSS PÅ 22 28 00 22

VELG SPILLET SOM PASSER BEST FOR DEG
STORT UTVALG AV
SCROLL For å se utvalget

The Adventskalender

Teambuilding Game

24 adventsluker er skjult i nærheten. Finn dem og bruk kodene til å låse opp nye oppdrag via nettbrett. Dette er en adventsjakt du sent vil glemme!

LES MER
Lengde ca. 40 min

The X-mas Game er en underholdende julequiz som bidrar til latter og skaper morsomme diskusjoner. Bli kjent med dine kollegaer på en ny måte, og opplev julestemningen sammen.

The X-mas Game

Quiz Game
Lengde ca. 30 min
LES MER

Musikkquizen lar dine kollegaer oppleve god musikk og løse morsomme og enkle oppgaver. Spillet er designet for å underholde, skape god stemning og starte morsomme diskusjoner. Det er kort og godt den perfekte ice breaker!

Music Experience

Quiz Game
Lengde ca. 60-120 min
LES MER

Grip muligheten nå!

Kjøp vårt splitter nye spill The Adventskalender i dag, og få med den morsomme quizen Music Experience til hele 50 % rabatt.

BESTILL NÅ
ANDRE POPULÆRE SPILL!
VIRTUELT - FYSISKE  - HYBRIDE

Beat The Hacker

Escape Game
Lengde ca. 45-60 min
LES MER

Icebreaker

Virtuelt Game
Lengde ca. 15-25 min
LES MER

All-Star Challenge

Teamwork Game
Lengde ca. 45-60 min
LES MER

Green Hat Challenge

Kreativ poengjakt
Lengde ca. 60-180 min
LES MER

The Adventskalender!

The adventskalender er en actionfylt aktivitet hvor dere får jobbe i team og bruke mellommenneskelige ferdigheter under tidspress. Bruk hele teamets ferdigheter for å åpne så mange kalenderluker som mulig. Dere har maks 40 minutter til rådighet, klarer dere å åpne hele kalenderen?

The X-mas Game

Kom i julestemning sammen med dine kollegaer med julequizen The X-mas Game. Spillet skaper latter og morsomme diskusjoner til stor underholdning. Her sitter latteren løst.

Styrk samholdet og de gode relasjonene i ditt firma! Med mange ansatte på hjemmekontor kan den sosiale avstanden føles ekstra stor. Ved bruk av morsomme, engasjerende og utfordrende virtuelle teambuildingspill, vil dine ansatte føle seg mer engasjert og bygge tettere bånd til sine kollegaer.
Kan spilles ved bruk av Teams og Zoom.
Online teambuildingspill er laget for å fungere utmerket på de fleste kjente digitale møteplattformene. Det er enkelt å sette i gang, og du får tydelige instrukser som hjelper deg gjennom alle spillene.
Bygg et sterkere team på trygg avstand. Når du gjennomfører et teambuildingspill for de ansatte bygger du sterkere felleskap, samhørighet og samhold. Dette er spesielt viktig i vår nye, digitale hverdag

Ønsker du at vi kontakter deg?
Fyll ut skjemaet under og send forespørselen til oss så tar vi kontakt med deg innen kort tid.